Vacatures SeniorWeb Landgraaf

Alle vacatures zijn op basis van vrijwilligheid

Seniorweb Landgraaf zoekt met spoed een

VOORZITTER m/v.

Voor meer informatie:

Jo Vrolings; jo.vrolings@kerngroepsswl.nl

Jos Collaris: jos.collaris@kerngroepsswl.nl

 


Docenten en assistenten voor diversen cursussen en workshops.

Tevens SOOS begeleiders.

Voor meer informatie:   

info@seniorweb-landgraaf.nl

Stichting Seniorweb Landgraaf zoekt ook nog vrijwilligers om hun team te komen versterken.

SeniorWeb Landgraaf zet zich al sinds 1998 in om mensen digitaal vaardiger te maken of te helpen bij problemen met hun computer, laptop, iPad of smartphone.

Momenteel zijn er 32 vrijwilligers actief in onze Stichting. Er wordt lesgegeven in onder andere: Windows 10 voor beginners en gevorderden, je eigen Website bouwen, het gebruik van Internet, e-mailen, appen, skype en al wat er zich verder nog kan aandienen in het gebruik van de computer. Er worden cursussen foto- en filmpresentatie gegeven, men kan leren een fotoboek te maken, en uiteraard kan men leren hoe internetbankieren functioneert.

Men kan kiezen voor individuele lessen of groepslessen. Tevens wordt er elke dag SOOS (Surf-ontmoet en ontdek samen) georganiseerd waar men het geleerde nog eens kan oefenen. Hier is ook altijd een docent aanwezig die kan helpen als er vragen zijn.

SeniorWeb Landgraaf is op zoek naar uitbreiding van hun team vrijwilligers. Als u affiniteit hebt met de computer en/of een ICT-achtergrond hebt, hopen wij dat u zich aanmeldt om ons team te komen versterken.

Als u interesse heeft om onze groep te komen versterken, kunt u zich aanmelden zie nevenstaande e-mailadressen